Etusivulle

Kausi huipentuu Jyväskylässä!

Kauden 2016 päätösottelu mitellään Jyväskylässä JJKn vieraana 22.10. Kuten varmasti kaikilla on tiedossa, niin ottelussa voi olla tähtitieteelliset panokset. Nyt on siis aika ilmoittautua reissulle mukaan kannustamaan AC Oulu voittoon ja mahdollisesti jopa Veikkausliigaan!

Tälle huikealle reissulle täytellään jo toista bussia, jonka lähtö varmistuu kun ilmoittautuneita on 65. Ottelu alkaa kello 15:00 ja matkaan lähdetään kauppahallin edestä klo. 9:00. Bussikuljetuksen hinta on Sinitähtien jäsenmaksun maksaneille 30e ja muille 35e, HUOM! Ei sisällä ottelulippua.

 

Maksu:

Matka maksetaan Sinitähdet ry:n ilmoittamalle tilille ennakkoon tai vaihtoehtoisesti käteisellä bussissa.

Maksuohjeet:

Saaja: Sinitähdet

Saajan tilinumero: FI67 5157 6820 0061 35

Viitenumero (TÄRKEÄ): 1355

Summa: 30/35e

Ilmoittautumiset: Täytä Sinitähtien sivuilta löytyvä vierasmatkan ilmoittautumislomake. Jollei lomakkeen täyttäminen onnistu, voit ilmoittautua myös osoitteeseen matkat [at] sinitahdet.net. Huomaathan, että alaikäiset reissuun vain huoltajan mukana ollessa tai lupalapulla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan lähtöpäivään saakka mikäli matkan toteutuminen varmistuu. Lisätietoja osoitteesta matkat [at] sinitahdet.net ja Sinitähtien verkkosivujen keskustelufoorumilta.

 

LIITY JÄSENEKSI

Sinitähtien jäsenmaksu kaudella 2016 on 10 euroa. Katso edut ja liity jäseneksi klikkaamalla tästä.

 

VIERASMATKAT

Lähde kannustamaan AC Oulua myös vieraspeleihin.