Etusivulle

Kuppia Kemissä

Sinitähdet Ry järjestää ensimmäisen kannattajamatkan kaudelle 2017 Lauantaina 11. Päivä helmikuuta, jolloin AC Oulu kohtaa Suomen Cupin alkusarjaottelussa rakkaan vihollisensa PS Kemin. Ottelu pelataan legendaarisessa Junkohallissa klo 15 alkaen. Nyt on aika kaivella fanikamat kaapin perukoilta ja polkaista kausi käyntiin myös vieraspelien osalta!

Menomatkalla bussi koukkaa Haaparannan kautta, jossa mahdollisuus ruokailla ja shoppailla, joten matkaan lähdetään alustavasti jo klo 11.30 tutusta paikasta kauppahallin edestä. Matkan hinta on 20€ per lähtijä (ei sisällä ottelulippua) ja matka varmistuu kun ilmoittautuneita on 30. Älä siis panttaa ilmoittautumistasi, vaan laita nimesi listaan ja lähde kokemaan Kemi kauniimpana kuin koskaan.

 

 

Maksu:

Matka maksetaan Sinitähdet ry:n ilmoittamalle tilille ennakkoon tai vaihtoehtoisesti käteisellä bussissa.

Maksuohjeet:

Saaja: Sinitähdet

Saajan tilinumero: FI67 5157 6820 0061 35

Viitenumero (TÄRKEÄ): 1355

Summa: 20e

Ilmoittautumiset:Täytä Sinitähtien sivuilta löytyvä vierasmatkan ilmoittautumislomake. Jollei lomakkeen täyttäminen onnistu, voit ilmoittautua myös osoitteeseen matkat [at] sinitahdet.net. Huomaathan, että alaikäiset reissuun vain huoltajan mukana ollessa tai lupalapulla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan lähtöpäivään saakka mikäli matkan toteutuminen varmistuu. Lisätietoja osoitteesta matkat [at] sinitahdet.net ja Sinitähtien verkkosivujen keskustelufoorumilta.

 

LIITY JÄSENEKSI

Sinitähtien jäsenmaksu kaudella 2016 on 10 euroa. Katso edut ja liity jäseneksi klikkaamalla tästä.

 

VIERASMATKAT

Lähde kannustamaan AC Oulua myös vieraspeleihin.